Marokanski pevač Sad Lamjared, uhapšen je na jugu Francuske zbog sumnje da je učestvovao u silovanju.

Navodni incident dogodio se u jednom hotelu u Sen Tropeu. Drugi detalji u vezi sa pomenutim događajem, nisu dostupni za javnost u ovom trenutku.

Tridesettrogodišnji pevač bio je na slobodi jer je platio jemstvo, nakon što je već bio optužen da je učestvovao u drugom slučaju silovanja 2016. godine.

Da stvar bude još gora, Lamjared je bio uhapšen i 2010. godine takođe zbog seksualnog napada.

2015. godine hit pesma Lmaallem koju izvodi Lamjared, bila je najgledaniji video koji je objavio jedan arapski umetnik na Jutjubu. Spot za ovu pesmu pregledan je više od 650 miliona puta.

Šta se desilo u prethodnim slučajevima?

Lamjared je prvobitno uhapšen u Nju Jorku 2010. godine. Tada je bio osumnjičen da je prvo tukao, a zatim silovao jednu ženu. Pevač je pobegao iz Amerike dok je bio na slobodi nakon plaćenog jemstva.

Šest godina kasnije, optužen je da je fizički napao pa potom silovao ženu u hotelskoj sobi u Parizu. Pušten je uz plaćeno jemstvo i obavezu kućnog pritvora u aprilu 2017. godine. Suđenje još uvek nije počelo.

Svega par dana pre nego što će biti poslat na kućni pritvor, jedan francuski dnevni list pisao je o slučaju u kom je pevač fizički napao ženu u marokanskom gradu Kazablanka, dve godine pre silovanja u Parizu.

List La Parisien navodi da ga je žena prijavila policiji, ali da je posle povukla svoju optužbu pošto je bila izložena pritisku svoje porodice.

Čudnim spletom okolnosti poznati pevač poslednjih osam godina uspeo je da izbegne optužbe da je silovao i tukao žene u čak tri odvojena slučaja.

Zbog svoje popularnosti i mnogobrojnih obožavalaca, Lamjared nije naišao na osudu javnosti koju zapravo zaslužuje. Pojedici su se javno zalagali da je on zapravo žrtva organizovanih događaja koji su za cilj imali da unište njegovu uspešnu karijeru.

Šta je sa žrtvama?

Žrtva navodnog napada koji se odigrao u Parizu, javno se obratila u novembru prošle godine, u videu koji je postavila na Jutjub. U ovom klipu, ona je sa svetom podelila svoju traumu.

“Moje ime je Laura Priol, imam 21. godinu, i prošlo je godinu dana od kada sam fizički napadnuta, udrena i silovana.”

“Poslednju godinu, krila sam se od medija, krila sam se od svih koji su pričali o meni.”

Podsetila se na detalje napada i opisala pretnje smrću koje su joj upućene kada je jaznost saznala njeno ime.

“Toliko ljudi je pričalo o meni, ali niko mi nije dao podršku, naravno izuzev porodice i prijatelja.”

Lamjared je izjavio da je neistina da je na bilo koji način učestvovao u prebijanju i silovanju Laure Priol.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments