PITANJE O ĐOKOVIĆU U ČUVENOM KVIZU! Takmičar pogodio, a voditelj nije mogao da prestane da priča o Novaku!

Foto: YOUTUBE/SET INDIA/PRINTSCREEN

Najbolji srpski sportista bio je glavna tema i u indijskoj verziji poznatog kviza.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovih dana odmara u Srbiji, a i kad nije na teniskom terenu o njemu se priča širom sveta. Jedna takva situacija dogodila se u dalekoj Indiji, gde srpski sportista ima brojne navijače! Tokom emitovanja tamošnjeg izdanja kviza „Želite li da postanete milioner“, kao osmo pitanje pred jednim sjajnim takmičarem pojavilo se među ponuđenim odgovorima i ime srpskog asa.

Ko je osvojio Vimbldon 2023. godine?„, glasilo je pitanje u kvizu za koje je nagrada bila nešto preko 100.000 dinara, a takmičar je znao tačan odgovor i nastavio je svoj put ka milionskoj cifri. Ipak, iako Novak Đoković nije bio tačan odgovor – jer je finale izgubio od Karlosa Alkaraza, a srpskom teniseru pričalo se u studiju. Bolivudski glumac Amitabh Bačan, koji inače vodi kviz, bio je oduševljen što ima priliku da prokomentariše jednog od najboljih sportista svih vremena, pa je sa mnogo uzbuđenja govorio o tenisu pred milionskim auditorijumom. Pogledajte kako je to bilo:

Bačan je veliki ljubitelj tenisa i Novaka Đokovića, a poznato je da srpski as ima armiju navijača u Aziji, gde je godinama omiljeni teniser. bilo da se radi o Arabijskom poluostrvu, Indiji ili dalekom istoku poput Kine i Japana, Novak Đoković uvek privuče pažnju kada priča o ovom kontinentu ili igra neki turnir na njemu.

Nažalost, ove sezone nije imao prostora da ode na dva turnira u Kini koji su vraćeni u kalendar, iako je jasno da bi tamošnji navijači bili ushićeni kada bi se najbolji na svetu pojavio pred njima. Godinama su mu pružali podršku kao nijedna druga publika na najvećim turnirima.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti