SEĆATE LI SE EPIZODE KADA HOMER IDE PODMORNICOM DO OLUPINE? Masovno se deli na mrežama, evo kako se ZAVRŠAVA (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Epizoda serije “Simpsonovi” u kojoj Homer podmornicom silazi do olupine broda sa svojim “pravim” ocem masovno se deli na Internetu zbog nestalog “Titana”

Dok ceo svet čeka rasplet slučaja nestale podmornice “Titan”, na Internetu se masovno deli epizoda serije “Simpsonovi” u kojoj Homer Simpson podmornicom ide do olupine broda.

“Simpsonovi” su tokom decenija “predvideli” gomilu događaja, pa mnogi tvrde da je tako i sa slučajem podmornice “Titan”. Međutim, evo o čemu je tačno ta epizoda i kako se završava.

Foto: Printscreen/youtube

U desetoj epizodi 17. sezone “Simpsonovih”, emitovanoj osmog januara 2006. godine, pojavljuje se bivši dečko Homerove majke koji tvrdi da je njegov pravi otac. Homer i Mejson se sprijateljuju, a deka Simpson, Ejb, kaže Homeru da je Mejson zaista njegov otac i da to DNK dokazuje.

Homer i Mejson idu u avanturu, i podmornicama se spuštaju do olupine davno potonulog španskog broda sa blagom. Slučajno se razdvajaju i Homer se izgubi prateći ribu koja svetli. Gubi svest u podmornici, ali se budi u bolnici nakon tri dana u komi. Ejb mu ipak priznaje da je zamenio rezultate DNK analize i da Mejson nije Homerov otac, ali da je video da se lepo slažu i hteo je da njegov sin bude srećan.

Pogledajte.

@nooneknowswhy19_ The Simpsons’ did it again. #conspiracytiktok #simpsons #simpsonspredictions #submarines #missingsubmarine ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti