Srpski državljanin Borivoje Ašković (77) sleteo je sa francuskog autoputa A41 kod mesta Varambon, 300 kilometara od Pariza. On je probio zaštitnu ogradu i posle 200 metara udario u drvo pored puta.

Preživeo je 30 sati u smrskanom automobilu „mercedes 190D“ bez hrane i pića, a kako navode Francuski mediji pravo je čudo da je preživeo. Oni konstatuju da je Ašković prošao samo sa lakšim povredama, uprkos tome što je automobil uništen.

Kako navode francuski mediji, Borivoje se u trenutku nesreće vraćao iz Srbije u Pariz, gde živi sa suprugom. Posle udesa se javio ženi i rekao joj da je doživeo saobraćajku. Posle tog telefonskog poziva mu se izgubio svaki trag, a njegov telefon je bio nedostupan.

Porodica je odmah prijavila njegov nestanak, a francuska žandarmerija krenula je u potragu, koja je okončana posle 30 sati.

Aškovićev smrskani automobil su vatrogasci i pripadnici žandarmerije locirali posebnim uređajem u klisuri pored puta, a on je pronađen sa povređenom nogom, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

 

Izvor: Alo

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Goran
10/10/2018 13:56

Неће Србин да умре па то ти је.