Svađa Turaka i srpskih turista koja se dogodila sinoć u poznatom letovalištu u Kušadasiju završila se bacanjem molotovljevog koktela na autobus srpskih turista, javlja turski “Hurijet”.

Kako list prenosi, jedan turski državljanin koji je bio na odmoru u Kušadasiju, posvađao se sa grupom srpskih turista koja je odsela u istom hotelu 29. jula. Ubrzo je sve preraslo u tuču, a list navodi da su obe strane bile pod uticajem alkohola.

Hotelsko osoblje zaustavilo je tuču, nakon čega je Turčin otišao na obližnju benzinsku pumpu, gde je napravio molotovljev koktel od dve prazne flaše piva kojima je gađao autobus naših turista.

Reagovala je i policija. Prema pisanjima lokalnih medija, u tuči nije bilo teže povređenih, a autobus je pretrpeo manju štetu.

Izvor: Blic.rs

Foto: Ilustracija/OZY

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nidzoeizln
30/07/2018 13:42

Smanjite malo te naslove, stigoh pre koji dan iz Turske i to bas iz Kusadasia, jedino ako se napijes i namerno provociras mozes izazvati haos…

Fenix
30/07/2018 14:30

Bio u Kusadadiju prosle nedelje. Nikakvih neprijatnosti nije bilo, e sad sto je tu neko dosao da se opija i pravi haos to je druga prica