Zbog održavanja književnog festivala Podgrađe Booktown određuje se privremena zabrana saobraćaja u Beogradskoj ulici, u Preradovićevoj ulici od Beogradske ulice do skretanja za Petrovaradinsku tvrđavu, u Štrosmajerovoj ulici, u Ulici prote Mihaldžića, u Ulici Lisinskog i i u Ulici Vladimira Nazora u Petrovaradinu. 

Privremeno će biti izmenjene trase linija javnog gradskog prevoza za 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64, u oba smera, izmenjenom delu:

-u smeru iz Novog Sada – od Trga vladike Nikolaja u Petrovaradinu pruža Kameničkim putem, Kejom skojevaca i Reljkićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom.

-u smeru iz Petrovaradina – od raskrsnice ulica Reljkovićeve i Preradovićeve, Reljkovićevom ulicom, drumsko-železničkim mostom, Venizelosovom ulicom, Beogradskim kejom i Trgom neznanog junaka do raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina i dalje postojećom trasom.

Na izmenjenom delu trase linija biće korišćena postojeća stajališta drugih autobuskih linija i po potrebi postavljena autobuska stajališta.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od subote, 18. septembra u 6 časova, do ponedeljka, 20. septembra u 5 časova.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jelena
17/09/2021 11:49

Vec treci vikend da stanari Podgradja ne mogu da funkcionisu i da se krecu normalno.Svaka cast svim festivalima, ali ovo je vec sramota da se jedno prica i siri panika, ali se sve odrzava, a da bih usla u svoju kucu moram biti vakcinisana ili testirana.

maki
17/09/2021 17:16

dokle vise ovih zezancija? ne znam ni kad cu na posao da krenem ni kad cu kuci da stignem ni kojim ce putem sofer da odluci da se vozi. to sto vi objavite izmene, malo njih se pridrzava toga.

Jel bitno??????
17/09/2021 19:43

Pa dosta bre vise!Imate parkove,koncertne sale,setalista,tvrdjavu…Ljudi ne mogu normalno da funkcionisu vec treci vikend!!!Pa ovo je sad cist bezobrazluk!!!