Foto: nsuzivo.rs
Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 8. septembra 2021. godine započinje radove koji obuhvataju izmenu režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka broj 19.

Za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I, uključujući i rakrsnicu, od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka broj 19. Kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu saobraćajnu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Tokom izvođenja ove faze radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Ulice Žitni trg prema Bulevaru kralja Petra I.

Ranije započeti radovi na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj i važećoj izmeni režima saobraćaja dodaje se nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, pa će se ova raskrsnica otvariti za saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi je 20. oktobar 2021. godine.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments