PRIVREMENA IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZBOG ODRŽAVANJA MANIFESTACIJE „FESTIVAL ULIČNIH SVIRAČA”

Foto: Jovana Semiz

Zbog održavanja manifestacije „Festival uličnih svirača”, određuje se privremena izmena režima saobraćaja za potrebe povorke, zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do puta za Tvrđavu, 24. avgusta 2023. godine, u periodu od 18.00 do 21.00 čas.

Zabrana odvijanja saobraćaja u Petrovaradinu biće i od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu, u periodu od 23. avgusta 2023. godine od 16:00 časova do 27. avgusta 2023. godine do 16.00 časova.

TRASE AUTOBUSKIH LINIJA

Zbog izmene režima saobraćaja za potrebe povorke, 24. avgusta 2023. godine, u periodu od 18:00 do 21:00 čas, menjaju se trase autobuskih linija, i to:

LINIJA 3 i 3A: Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Jevrejske i Uspenske, autobusi saobraćaju desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom i nakon toga redovnim trasama kretanja. Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje redovnom trasom.

LINIJA 6: Smer sa Podbare: Pravo ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Futoška i dalje redovnom trasom. Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja, autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije i dalje redovnom trasom kretanja.

LINIJA 9 i 9A: Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice ulica Stražilovske i Maksima Gorkog, autobusi saobraćaju desno u ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo ulicom Beogradski kej, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom i nakon toga redovnim trasama kretanja. Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu i dalje redovnom trasom.

LINIJE 60, 61, 62, 63 i 64: Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Stražilovske, autobusi saobraćaju pravo ulicom Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo ulicom Beogradski kej, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom, i dalje redovnim trasama kretanja. Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

LINIJA 69: Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Stražilovske, autobusi saobraćaju pravo ulicom Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, pravo ulicom Beogradski kej, levo na drumsko-železnički most, dalje Reljkovićevom ulicom, desno u ulicu Preradovićeva, levo u Dunavske divizuje i dalje redovnom trasom kretanja. Smer iz Sremske Kamenice: Od ulice Dunavskih divizija autobusi saobraćaju desno u ulicu Preradovićeva, levo u Reljkovićevu ulicu, preko drumsko-železničkog mosta, desno ka ulici Beogradski kej, dalje ulicom Kej žrtava racije, desno u Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

Zbog izmene režima saobraćaja za sve vreme održavanja manifestacije od 23. avgusta od 16:00 časova do 27. avgusta 2023. godine 16:00 časova privremeno se menjaju trase autobuskih linija, i to:

LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64: Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko mosta Duga, desno ispod mosta prema drumsko-železničkom mostu ulicom Kej skojevaca, dalje Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje redovnim trasama kretanja. Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, dalje na Kej skojevaca, levo u ulicu Prote Mihaldžića, desno na most Duga i dalje redovnom trasom.

LINIJA 69: Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko mosta Duga, desno Kameničkim putem i dalje redovnom trasoma kretanja. Smer iz Sremske Kamenice: Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo na Kej skojevaca, desno u ulicu Prote Mihaldžića, desno na most Duga i dalje redovnom trasom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti