U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, Trasa linije 15 i linija koje obavljaju polaske do Industrijske zone Sever (24, 32, 42 i 55) od sutra, 28. oktobra biće privremeno izmenjena zbog najavljene sanacije kolovoza u Primorskoj ulici.

LINIJA 15
Autobusi na liniji 15, koja je već u izmenjenom režimu zbog radova na nadvožnjaku u Kisačkoj ulici, dok traju radovi u Primorskoj ulici saobraćaće Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice, skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka „Neoplanti“. U suprotnom smeru linija 15 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
LINIJA 24
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do „Merkura“, zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka „Neoplanti“. U suprotnom smeru linija 24 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
LINIJA 32
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do „Merkura“, zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem nastavljati do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka „Neoplanti“. U suprotnom smeru linija 32 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
LINIJA 42
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon trećeg izlaza (za auto-put), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka „Neoplanti“. U suprotnom smeru linija 42 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
LINIJA 55
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Ulicom Kornelija Stankovića do „Merkura“, skretaće levo u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka „Neoplanti“. U suprotnom smeru linija 55 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.

Tokom trajanja radova koristiće se privremena stajališta koja su postavljena u blizini raskrsnice Primorske ulice i petlje Bulevara Evrope.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments