Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 10°C do 13°C.

Srbija: U noći sreda na četvrtak padaće kiša koja se premešta od severa ka jugoistoku Srbije. U četvrtak ujutru prestanak padavina na zapadu i severu Srbije gde će doći do delimičnog razilaženja oblaka. Kiša prestaje sredinom dana i popodne i na jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 10°C do 13°C. Uveče suvo.

Beograd: U noći sreda na četvrtak padaće kiša koja prestaje ujutru. Tokom dana suvo sa malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak hladnije sa kišom koja prestaje popodne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak hladnije sa slabom kišom ujutru koja brzo prestaje uz suvo vreme tokom dana i delimično razilaženje oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 12°C do 13°C.

Vojvodina: U noći sreda na četvrtak padaće kiša koja se premešta od severa ka jugoistoku i prestaje u četvrtak ujutru. U četvrtak malo hladnije, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo uz moguću samo poneku kap kiše. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U noći sreda na četvrtak padaće kiša koja prestaje ujutru. Tokom dana suvo i oblačno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo.

Subotica: U četvrtak hladno i suvo uz moguće delimično razilaženje oblaka i vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak ujutru suvo sa malo sunčanih intervala pre podne, a zatim dolazi novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada i zahvata sve krajeve tokom dana. Vetar slab, ujutru južni i istočni, a popodne severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 6°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče kiša povremeno. Za vikend zahlađenje i preovlađujuće oblačno vreme sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom u nedelju. Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice u nedelju i ponedeljak kada padavine prestaju. U utorak suvo uz manji porast temperature, a od srede ponovo kiša i hladnije.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments