radovi

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u ponedeljak, 17. maja počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Rumenačkoj ulici od broja 39 do broja 53.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za vreme izvođenja radova biće privremeno onemogućen saobraćaj u krajnjoj desnoj traci u Rumenačkoj ulici, od Ulice Kornelija Stankovića do Ulice Janka Veselinovića, kao i u krajnjoj desnoj traci u Ulici Kornelija Stankovića, na uglu sa Rumenačkom ulicom, a takođe, biće onemogućeno parkiranje vozila u zoni radova. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. jula 2021. godine.

Istog dana JKP “Novosadska Toplana” počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Ive Lole Ribara, Vojvode Putnika i Dunavske ulice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada. U prvoj fazi izvođenja radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Dunavske ulice, odnosno od pešačkog dela Dunavske ulice do Ulice Ive Lole Ribara. Rok za završetak radova u prvoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 17. jun 2021. godine, dok je rok za završetak svih faza radova na pomenutoj deonici 17. avgust 2021. godine.

Iz ovog predueća mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
stanko
24/05/2021 19:55

Radovi na Detelinari u Rumenačkoj ulici su koliko vidim gotovi,ali ostala je rupa i nije zatrpano i smeta pri prolasku,ujedno i pešacima i biciklistima preko pešačkog prelaza.