Dnevnikov turnir

Do zaključenja liste učesnika tradicionalnog 58. Denvikovog turnira u malom fudbalu preostalo je još pet dana.

Gosti iz Hrvatske, Borac Bobota i opština Markušica potvrdili su učešće, ali nekoliko ekipa po pozivu nisu uspele da odgovore na izazove, tako da se u seniorskoj konkurenciji ukazalo još šest slobodnih mesta u žrebu, za osnovicu od 64 ekipe. Što se mlađih kategorija tiče kostur žreba je kompletiran, ali u slučaju prekobrojnih otvara se mogućnost organizovanja predškola kako bismo dobili idealnu osnovu za takmičenje po nokaut sistemu.

Rok za slanje prijava je ponedeljak 12. decembrar na mejl adresu dnevnikovturnir@gmail.com, Instagram profil: Dnevnikov turnir ili lično na adresi Bulevar oslobođenja 11, drugi sprat. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun 340-11030722-90, za seniore i veterane je 16.000, a za mlađe kategorije (poletarci, petlići, pioniri i kadeti) 12.000 dinara.

Javni žreb, uz prenos na Jutjub kanalau za 14. decembar. Veliki broj sugestija i molbi odnosi se na božićne praznike po Gregorijanskom kalendaru tako da je moguće pomeranje ranije objavljenih termina u takmičenju. O tim pojedinostima i konačnom kalendaru i satnici takmičenja direktor turnira Veselin Vilotijević obavestiće javnost posredstvom medija na pres-konferenciji u ponedeljak 12. decembra. U svakom slučaju finalne utakmice svih kategorija biće igrane u nedelju 15. januara.

Dnevnik.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments