Finale: TSK- KABEL

Finale kupa FSS-a na teritoriji Fudbalskog saveza Grada Novog Sada odigraće se danas u Temerinu.

U velikom finalu sastaju se ekipa ”TSK” iz Temerina i ekipa ”Kabela” iz Novogo Sada. I za jedne i za druge put do finala je bio trnovit, a fudbaleri ”TSK”-a imali su jednu prepreku više. Temerinci su svoj put do finala započeli 14. avgusta gde su na domaćem terenu savladali ”ŽSK” iz Žablja. U osmini finala na svom terenu dočekali su ”Omladinac” iz Stepanovićeva i sa ubedljivih 6-0 prošli dalje. Četvrtfinale igrali su na strani, a u Kisašu su savladali domaću ”Tatru” sa 1-3 i obezbedili prolazak u polufinale kupa, a ujedno i u finale svoje grupe (grupa klubova Prve novosadske lige). U finalu/polufinalu na svom terenu dočekali su ”Fruškogorac” iz Sremske Kamenice, a nakon drame i prekida utakmice u 73. minutu zbog napuštanja terena od strane gostiju, službeno su slavili sa 3-0.

Polufinale kupa/ TSK 3-1 Fruškogorac

Sa druge strane, fudbaleri ”Kabela” su svoje takmičenje u kupu počeli od osmine finala, 24. avgusta gostovali su u Rumenci gde su obezbedili prolazak dalje. U četvrtfinalu na svom terenu dočekali su ”Slogu” iz Temerina, a nakon 90. minuta igre bilo je 3-1 za domaćina. U polufinalu pobednik i učesnik finala određen je tek nakon penal serije. U regularnom delu igre bilo je 1-1, ali je ekipa ”Kabela” nakon penal serije slavila sa 5:3.

Žrebom je određeno da se finalna utakmica između ”TSK”-a i ”Kabela” odigra u Temerinu na stadiou TSK-a, a početak utakmice predviđen je za 15 časova.

Za glavnog arbitra ove utakmice određen je Aleksa Grahovac, a pomoćnici će mu biti Zorić Dušan i Živković Luka, četvrti sudija biće Nikolaš Nemanja.

nsuživo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments