Goran Vukliš produžio ugovor

       
Foto: fkvojvodina.rs

Golman Vojvodine Goran Vukliš (32) danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2022. godine. On je prošlog leta postao član Vojvodine, ali je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Kabelu, kome je sjajnim odbranama pomogao da ostvari dobre rezultate u Prvoj ligi Srbije.

Goran Vukliš je rođen 24. septembra 1987. godine u Banjaluci i poseduje dvojno državljanstvo Srbije i Bosne i Hercegovine. Seniorsku karijeru je počeo u ekipi Zemuna, a potom je nastupao još za Radnički iz Nove Pazove, Laktaše, Leotar, BSK (Banjaluka), Rudar (Pljevlja), OFK Grbalj, OFK Petrovac, Borac (Banjaluka), OFK Beograd, Novi Pazar, Slobodu (Tuzla) i Kabel.

U narednoj sezoni, on će sigurno biti deo prvog tima Vojvodine, u kojem je zadužio dres sa brojem 13 na leđima.

“Jako sam srećan što sam postao član ekipe. Ugovor sa klubom potpisao sam još prošlog leta, ali isplatilo se čekati. Kao što svi znamo, Emil je otišao i na meni je sada da se dokažem. Tu je i Simić i imaćemo zdravu konkurenciju, što je najvažnije, a svakako ću se truditi i boriti za mesto u ekipi. Očekivanja od naredne sezone su takva da se ponovo uzme trofej. Vojvodina je veliki klub, u kojem trofej uvek predstavlja jedan od primarnih ciljeva”, izjavio je Vukliš.

Izvor: fkvojvodina.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments