Vladimir Dević
FOTO: Vladimir Dević

Napadač ”Fruškogorskog partizana” i trenutno vodeći strelac Prve novosadske lige odgovarao je na pitanje naše redakcije nakon završetka jesenje trke.

Dugogodišnji napadač ”Fruškogorskog partizana” iz Bukovca ove sezone pruža izvanredne partije, a zajedno sa svojim ekipom na pragu je velikog uspeha. Nakon završetka jesenje trke, njegova ekipa nalazi se na poziciji broj dva sa samo četiri boda zaostatka za liderom na tabeli, TSK-om iz Temerina. Dvadesetosmogodišnji brzonogi napadač uspeo je čak šesnaest puta da zatrese protivničke mreže u petanest odigranih kola.

Svoje utiske kao najboljeg strelca lige izneo je ekskluzivno za nas:

  1. Kakav je osećaj biti prvi strelac lige?

”Dobar dan, poštovanje svima pre svega. Lep je osećaj naravno biti vodeći strelac lige, mada ako bih mogao da biram između toga i da moja ekipa završila prva, naravno više bih izabrao ovo drugo. Ali nije loše ni ovo”.

2. Da li osećaš određeni pritisak s obzirom da si vodeći strelac?

”Ne, što se tiče pritiska nemam. Jednostavno, opušteno izađem na teren uživam i to je to.”

3. Možete li ponoviti dobre rezultate na proleće?

”Da, ostvarili smo dobre rezulate u ovoj polusezoni i mislim da možemo iskreno uz dobar i kvalitetan rad na proleće i ako Bog da da nas povrede mimoiđu. Što da ne.”

4. Da li ste mogli više u nekim utakmicama?

”Pa sigurno da jesmo. Izdvojio bih utakmice naprimer u Futogu i Petrovaradinu gde nismo bili na nekom našem nivou što se kaže, iako su nas sudije u obe utakmice direktno uticale na rezultat. Mislim da smo morali više u obe utakmice.”

5. Koja je tajna uspeha vaše ekipe?

”Pa rekao bih jako dobra hemija u ekipi, to dugogodišnje drugarstvo koje nas krasi. Kostur ekipe je isti već godinama, to sve kada se spoji mislim da je to ključ uspeha.”

6. Da li izdvajaš neki gol ili utakmicu?

”Što se tiče golova pa nemam neki sad koji bih izdvojio ali izdvojio bih svakako utakmicu protiv ”Crvene Zvezde” kod kuće, bili ste snimali. Gubili smo dva nula, gde smo se digli i iz svega toga vratili i golom u devedesetom minutu ostvarili pobedu.”

7. Kako ti se čini rad naše redakcije?

”Pohvalio bih rad vaše redakcije, zaista mislim da je to jedna jako lepa priča gde ljudi mogu da vide nižerazredni fudbal koji nije toliko loš.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS UŽIVO SPORT (@nsuzivo.sport)

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments