U situaciji kada im je opstanak u ligi samo u domenu teorije, košarkaši Vojvodine, večeras od 20 časova u velikoj sali Spensa, dočekuju ekipu Dinamika, u okviru 23. kola Кošarkaške lige Srbije.

Tim s Dorćola je veliki favorit, jer osim toga što je kvalitet na njegovoj strani, crveno-beli (ponovo) kubure s povredama i bolestima. Ovoga puta, pod znakom pitanja je nastup Andrije Simovića i Enesa Latifagića.

– Dinamik je u svakom slučaju kvalitetniji od nas, to je ekipa koja igra ABA 2 ligu – rekao je trener Vojvodine Filip Socek. – Ove sezone izgleda da ne možemo da budemo kompletni, jer i sada imamo dva igrača pod znakom pitanja. U zgusnutom rasporedu, ne uspevamo da se regenerišemo i da sveži uđemo u utakmicu. Šta je – tu je, ostaje nam da pošteno odigramo današnju i preostale utakmice u ligi, kao što smo to i do sada radili.

Кapiten Vojvodine Aleksa Zarić obećava veliku borbu Novosađana.

– Bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, nećemo se unapred predavati. Izaći ćemo na parket sa željom da iznenadimo favorita. Za šta će to biti dovoljno, videćemo na kraju utakmice – rekao je Zarić.

Izvor: Dnevnik

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments