nsuživo.rs

U vikendu koji je pred nama, na programu su utakmice 19. kola Prve i Druge novosadske lige a sve oči biće uprete u subotnji duel u Bukovcu.

Prva novosadska liga u ovom kolu donosi nam derbi, a sastaju se drugoplasirani ”Fruškogorski partizan” i trećeplasirani ”Cement” iz Beočina. Bukovčani imaju jedan bod više od ljutog rivala, a tri boda u ovom duelu mogu da znače mnogo. Ovo je utakmica koja može da nam da čistiju sliku po pitanju trke za najviši plasman. U isto vreme, na najlonu se sastaju ”Zvezda” i ”OFK Futog” koji je u seriji loših rezultata.

U nedelju su na programu još šest duela. Trenutni lider na tabeli ”TSK” iz Temerina na svom terenu odmeriće snage sa starim ljutim rivalom ”Jedinstvom” iz Gospođinaca. Ekipa ”Fruškogorca” iz Sremske Kamenica dočekaće odličnu ekipu ”Bačke” iz Begeča a ovaj duel svakako će takođe privući dosta pažnje. Biće zanimljivo i u Kisaču, gde ”Tatra” dočekuje poslednjeplasirani ”Omladinac” iz Stepanovićeva koji je u prošlom kolu upisao prvu pobedu u nastavku takmičenja i vratio realne šanse za opstankom u ligi. Sve utakmice igraju se od 17 časova.

Raspored preostalih utakmica 19. kola Prve novosadske lige:

Raspored utakmica 19. kola

Što se tiče Druge novosadske lige, najveću pažnju privlači duel u Mošorinu gde trećeplasirani ”Hajduk” iz Čuruga ide na teško gostovanje. Trenutni lider na tabeli dočekuje komšijsku ekipu ”Borca”, dok drugoplasirani ”Susek” dočekuje ”Titel. U Rakovcu se igra mali lokalni derbi, utakmica za prestiž a sastaju se ”Borac” iz Rakovca i ”Vinogradar” iz Ledinaca. Kao i u Prvoj novosadskoj ligi utakmcie počinju u 17 časova.

Raspored preostalih utakmica Druge novosadske lige:

Raspored utakmica 19. kola

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments