Bokserski klub Vojvodine u subotu je domaćin 4. kola regionalne lige u boksu – Grupa Vojvodina. Ujedno će biti održano i šest zaostalih finalnih mečeva sa Prvenstva Vojvodine. 

Ovo je zvanično prvo takmičenje Regionalne lige nakon pandemije kovida 19, pa će biti neizvesno do poslednjeg trenutka ko će danas izaći u ring.

“Mi smo obezbedili sve preduslove za nesmetano održavnje svih mečeva koliko god da ih bude, pre svega vodeći računa o striktnoj primeni propisanih epidemioloških mera zaštite. Šlag kola Regionalnog takmičenja će svakako biti zaostali finalni mečevi Prvenstva Vojvodine u kojima ćemo imati i naša tri predstavnika Sejdi Nazifa, Dušan Pricu i Vojislava Bjelicu. Kada je reč o Vojvodini, kao i uvek ćemo biti jedna od najbrojnijih ekipa sa željom da ostvarimo što više pobeda i svom klubu donesemo maksimalni broj bodova. Ipak, prioritet su nam naši takmičari koji se bore za odličja na Prvenstvu Vojvodine, pa smo u ovom turbulentnom vremenu sa njima i najviše radili. No shodno trenutnoj situaciji u kojoj epidemija virusa korona još uvek ne miruje važno je da kolo lige u tom smislu protekne u najboljem redu, a sami rezultati su ipak u drugom, planu”, ističe trener Bokserskog kluba Vojvodine Jovan Ružić.

Mečevi će biti održani u Stonoteniskoj sali Sportskog i poslovnog centra Vojvodina sa početkom u 15 časova. Zbog aktuelne kovid situacije mečevi će biti održani bez prisustva publike.

Izvor: RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments