Posle više od tri meseca pauze, fudbaleri koji se takmiče u Novosadskoj i Gradskoj ligi konačno se vraćaju na travnate terene Novog Sada i okoline.
Poslednju utakmicu prvog dela sezone fudbaleri koji se nadmeću u 5. i 6. rangu domaćeg fudbala, odigrali su krajem novembra, nakon čega je usledila pauza i pripremni period.
Prve utakmice obe lige će se odigrati u subotu, ali je većina njih zakazana za nedelju, 8. mart.
U vrhu Novosadske lige suvereno je Jedinstvo iz Rumenke sa 49 bodova, a prate ga Indeks sa 42 i Novi Sad sa 38 bodova. Na začelju su Tatra, Futog i Hajduk.
Kada je u pitanju 6. rang domaćeg fudbala, Gradska liga, i tu se na čelu tabele nalazi Jedinstvo, ali iz Gospođinaca. Prate ga Susek i Borac, dok su na dnu Obilić, Sloga i Slanobarac.
U Novosadskoj ligi sastaće se: Jedinstvo – Tatra, Bačka 1923 – Indeks, Šajkaš – Novi Sad, Veternik – TSK, ŽSK – Futog, Bačka – Petrovaradin, Slavija – Hajduk, Fruškogorski partizan – Fruškogorac, Omladinac – Sirig.
Snage u Gradskoj ligi će odmeriti: Slaborac – Sloga, Obilić – Titel, Dinamo – Železničar, Susek – Borac, Miletić – Hajduk, Proleter – Vinogradar, Moskva – Čenej.
Autor: 021.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments