Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

Siniša Mihajlović je iza sebe ostavio neizbrisiv trag, te legendarni as nikada neće otići u zaborav. Sećanje na njega ne bledi, brojni ljudi širom sveta oprostili su se od čuvenog fudbalera koji je preminuo 16. decembra prošle godine posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Sada nam iz Italije stiže jedna divna vest, pošto će se 20. februara na popularnoj platformi DAZN u saradnji sa Bolonjom pojaviti serija koja je posvećena Siniši Mihajloviću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc)

Treba napomenuti da će svi prihodi od serije ići u humanitarne svrhe, Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu Bolonja.

Serija ima pet epizoda od po 30 minuta, a tema je poslednja sezona Siniše Mihajlovića u Bolonji.

– Bilo je planirano da serija izađe još krajem decembra, ali je emitovanje odloženo zbog pogoršanja zdravstvene situacije Siniše, a kasnije i smrti. Deluje da je nekako bilo najbolje da se ona objavi sada, na dan njegovog rođendana, koji je simboličan dan za sve navijače Bolonje i oni koji su ga poznavali, da se vidi koliku je strast imao u svom radu, čak i tokom tretmana i terapija – kaže direktor Bolonje, Klaudio Fenući.

Kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments