OFK Sirig renoviranje

Fudbalski klub ”OFK Sirig” iz Siriga ove sezone je član Prve novosadske lige jer su u prošloj sezoni ubedljivo osvojili prvo mesto u tadašnjoj Gradskoj ligi Novi Sad. 

Plavo-beli iz Siriga nisu baš najbolje startovali u novoj sezoni, a ruku na srce, raspored im nije išao na ruku. Međutim, posle par utakmica stvari su došle na svoje mesto a rezultat nije izostao. Na kraju jesenje trke, visoko šesto mesto sa 25 osvojenih bodova. Daleko od zone ispadanja, a mnogo bliže vrhu tabele i borbi za najviši plasman.

Da se u Sirigu sve radi planski i smisleno pokazuju nedavno otpočeti radovi na renoviranju prostorija. Trenutno se sređuju prostorije koje se nalaze u sastavu upravne zgrade. Zamenjena je stolarija, postavljaju se novi podovi a sanirani su i zidovi. Radovi traju već tri nedelje, u narednih sedam dana ulazi se u završnu fazu pa će prostorije dočekati novo ruho taman pred novogodišnje praznike.

Nastavljen je kontinuitet jer su ranije ove godine sve svlačionice sanirane kao i ekonomat sa opremom. Takođe, u ovoj godini osposobljen je i pomoćni teren za treniranje u večernjim časovima. Osim toga, postavljene su i nove zaštitne mreže iza golova a u funkciji je i zalivni sistem za navodnjavanje pomoćnog terena.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments