Fudbaleri Vojvodine koji nisu nastupili u prvenstvenom duelu s Proleterom, kao i igrači koji su imali manju minutažu, odigrali su trening susret sa vojvođanskim ligašem Cementom iz Beočina.

Crveno-beli su, što je bilo i očekivano, stigli do pobede, ali nisu ostavili poseban utisak na oko 100 gledalaca. Beočinci su se srčano borili, u najvećem delu susreta bili su ravnopravan suparnik superligašu, a pobednika su odlučili strelci Čović i Zukić.

“Zadovoljan sam jedino pobedom, ali ne i zalaganjem mojih igrača”, rekao je po završetku susreta trener Vojvodine Nenad Lalatović. “Momci moraju da pokažu veću želju da bi izborili mesto u prvom timu, pa za njihov pristup ovom duelu ne mogu da im dam prelaznu ocenu. Bralića smo videli prvi put u uslovima utakmice i jasno je da će mu biti potrebno još neko vreme da se spremi, jer nije bio s nama u Turskoj i vidi se da fizički još ne stoji najbolje. Očekujem da će pravi biti za dve-tri nedelje. Posle duže pauze zaigrao je i od povrede oporavljeni Jeličić, koji će u narednom periodu nastupati za omladince.”

Vojvodina – Cement 2:0 (0:0)

VETERNIК: Igralište u FC “Vujadin Boškov”, gledalaca: 100, sudija: Dimitrijević (Novi Sad). Strelci: Čović u 1. i Zukić (iz jedanaesterca) u 80. minutu. Crveni karton: Zogović (Cement).

VOJVODINA: Simić (Toroman), Andrić, Bralić, Stojsavljević, Devetak (Mirić), Đurišić (Jeličić), Đuričin, Zukić, Nešković (Mladenović), Кokir, Čović.

CEMENT: Đurikin, Peković, Zeljković, Ungar, Zogović, Ivanović, Jelić, Tomić, Jovišić, Baletić, Sekulić. Igrali su još: Glišić, Senderak, Stojanović, Ivanović, Janković, Tepić, Prolić, Hornjik, Marjanović, Pešević, Rankov.

Izvor: Dnevnik

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments