Blic.rs Milan Ilić

Prema nezvaničnim informacijama, Miloradović je usmrćen oko 20 časova i 30 minuta kada je na njega pucano sa motora u pokretu u Višnjičkoj ulici.

Ubice su se nakon likvidacije navodno uputile preko Pančevačkog mosta, a policija je pokrenula akciju “Vihor”, u okviru koje su pojačane patrole, zbog čega je Beograd u blokadi.

Miloradović, koji je preminuo na licu mesta, bio je jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića u Srbiji.

Osim višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, Bojovića i Miloradovića su povezivale i optužnice. Prema jednoj od prvih na kojoj su se zajedno nalazili, MIloradović je Bojoviću pomagao prilikom izrade lažnih ličnih karata koje je tada mladi krimi-bos u usponu koristio prilikom skrivanja i bekstva.

Telegraf.rs

Ipak, presudom Prvog opštinskog suda, obojica su oslobođeni krivice: Miloradović za falsifikovanje isprave (koje su inače nađene kod njega u stanu), a Bojović i za posedovanje oružja.

U trenutku ubistva, sa Miloradovićem je bila nepoznata ženska osoba, Foto: Telegraf

O motivu profesionalnog ubistva za sada se samo nagađa. Prema nezvaničnim saznanjima,  postoji mogućnost da je na delu bio obračun za mesto naslednika Bojovićevih poslova u Srbiji. Ipak, ne isključuje se ni da je u pitanju još jedan čin krvne osvete na relaciji Bojović Šaranović, koja traje već godinama unazad. U sukobu dve porodice, podsećamo, ubijeno je više osoba, među kojima su Lukin brat Nikola, te oba brata Šaranovića, Branislav i Slobodan.

Autor: Blic.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments