Pevač Darko Lazić povređen je večeras oko 22.40 časova u naselju Umčari kod Beograda, kada su ga, zasad nepoznati napadači sačekali, pucali iz vatrenog oružja, a zatim pretukli, saznaje Kurir.

Kako je Kurir ekskluzivno saznao, Darko Lazić nije ranjen, već su ga oba metka promašila.

U napadu je korišćeno i vatreno oružje. Pevač je sa povredama prevezen u bolnicu, gde mu se ukazuje lekarska pomoć.

Kako Kurir saznaje, Lazić je u Umčare došao na privatno slavlje, gde je trebao da peva. Međutim, Lazića i njegovog vozača je presreo automobil “audi A4” tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Napadači su ga poprskali sprej-suzavcem, a zatim ga fizički napali. Tukli su ga po telu i glavi rukama i nogama, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, šutirali su ih, a zatim se velikom brzinom udaljili sa mesta napada.

Oko 22.45 časova Lazić je prijavo da ga je u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15 presreo automobil “audi A4” tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh. Međutim tada ga je grupa lokalnih siledžija fizički napala. Posle korišćena vatrenog oružja, Lazića i njegovog vozača su pretukli…

Izvor: Kurir.rs

Foto: RAS Blic

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments