Dobila najlepši posao u Srbiji, plata 1.000 evra i sve plaćeno

       
turizamusrbiji.rs

Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka, dobila je najlepši posao u Srbiji.

Anin posao biće da tri meseca putuje po našoj zemlji, obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u  adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

Imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Stručni žiri sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila sopstveno viđenje lepota Srbije i svoje spremnosti i veštine da ih promoviše u javnosti.

Njen završni rad, sa ture koju je zadao žiri:

“Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota i istorije i kulturne baštine, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje, čije se ture mogu online rezervisati preko sajta SerbianAdventures.com. Konkurs je potvrdio naše uverenje da Srbija ima šta da ponudi, a da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način”, kažu organizatori iz Serbian Adventures.

Na konkurs su stigle 143 prijave, a u uži izbor odabrano je njih 10. O izboru najboljeg odlučivale su nijanse, zbog čega su organizatori konkursa, SerbianAdventures.com i organizatori tura po  Srbiji, odlučili da i ostalim učesnicima užeg izbora ponude neku vrstu saradnje i angažmana na promociji turističke ponude naše zemlje.

Na Najlepši posao u Srbiji Ana Kostadinović kreće 25. maja i na putu ostaje do 25. avgusta. Anine izveštaje moći ćete da pratiti na kanalima i nalozima Serbian Adventures: FB stranici, Instagramu  YouTube kanalu, sajtu Serbian AdventuresTwitteru.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mirka
17/05/2019 13:46

Hoce izvestavati i o MHE
i o tome koliko su narusile ekosistem
narusile okruzenje
kako su reke izgubljene zbog njih
biljke i zivoti je ugrozene zbog njih
kako je otkupom struje od njih EPS u gubitku
ili samo lepritici i cvetici