Ukoliko ne znate gde ćete za najluđu noć, pogledajte ponude nekoliko gradova u Srbiji.

Folk pevač Aca Lukas zabavljaće Beograđane u najluđoj noći, prenosi domaća štampa. Doček Nove 2018. godine obeležiće hitovi Željka Samardžića, Ace Lukasa, kao i grupa “Riblja čorba”, “Zana”, “Van Gog”, “Ortodoks Kelts” i “Ničim izazvan”

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, na Gradskom trgu u Subotici u novogodišnjoj noći nastupiće Đorđe David i Milan Topalović – Topalko.

Haris Džinović nastupiće na Zlatiboru.

U Valjevu ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine, saznaje portal Patak online. Kako nam je potvrđeno u Gradskoj upravi, poslednjeg dana decembra za najmlađe će biti organizovan program na platou ispred Centra za kulturu, dok koncerata na otvorenom neće biti ni ove godine.

Za razliku od Valjeva, organizovanog dočeka će biti na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja. Gradski čelnici su odlučili da iz gradske kase finansiraju doček 2018. godine na Divčibarama. U gradskoj kasi je za novogodišnji koncert na Divčibarama i dečje programe ispred Centra za kulturu u Valjevu namenjeno 2, 5 miliona dinara.

OVDE pogledajte program za doček u Novom Sadu.

Izvori: www.novagodina.rs, subotica.com, patak.co.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments