Dok Srbija oplakuje žrtve Janko Veselinović sa svojim malobrojnim pulenima strančari (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

Štand za stranačko agitovanje je danas, na Dan žalosti, osvanuo u Futogu. Stranka Preokret je samo jedna od mnogobrojnih kombi stranaka u Srbiji ali je jedina koja je odlučila da na današnji dan pokuša da ubere neki politički poen.

Građani Futoga su jasno pokazali Janku šta misle o njegovom strančarenju. Na štandu je Janko bio usamljen sa svojih troje aktivista.

Foto: nsuzivo.rs

Gotovo je izvesno da ne bi bila mnogo drugačija podrška i da je štand postavljen neki drugi dan, te upravo iz tog razloga ostaje nejasno zašto je izabran baš Dan žalosti. Ili je možda namera sasvim jasna? Da li je cilj bio iskazati nepoštovanje prema žrtvama i prema bolu celokupne Srbije?

Od Janka Veselinovića javnost nije čula reči saučešća porodicama ubijenih na Kosovu i Metohiji. Nije čula reči osude Kurtijevog terora. Nije čula ni reči podrške braći iz južne pokrajine. Uz stav koji Veselinović i njegova stranka zastupa, verovatno nije ni bilo očekivano. Ali je očekivano da se poštuje Dan žalosti u državi i da ako već nema pristojnih reči, da se ćuti.

Svakako Janko nije jedini koji se ponašao nedolično ovih dana. Napadali su državu i sa levog i sa desnog opozicionog bloka. Dok se državni vrh Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem bori mudrom politikom, odmeravajući svaki potez i svaku reč, opozicioni lideri pokušavaju da ućare nešto za sebe. Zaboravljaju da ih je narod Srbije probao i odbacio.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.09.2023 21:29

Podrska za Janka Veselinovica, nicija nije do zore gorela, nece vala ni žvalavoga… 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Deki
27.09.2023 22:28

Kada čovek vidi da jedan doktor nauka i univerzitetski profesor satima „čami“ pored nekog pulta, koga niko ne prepoznaje na političkoj mapi, jasno je da nešto nije u redu sa tim čovekom. Ozbiljan je po poremećaj ličnosti.

Gost
SNS Uzivo
28.09.2023 08:24
Odgovori  Deki

Ili nevalja sa ovim drustvom, vazno da znate za ludog diktatora sto nam svako vece drami pred televizirom, prenemaze se, guta knedle… 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti