Er Srbija nastavlja sa dobrim rezultatima u 2019. godini i posle rekordnog oktobra, beleži rast prevezenih putnika i u novembru.

U tekućem mesecu, već posle 20 dana, srpska nacionalna avio-kompanija premašila je rezultat iz istog meseca prošle godine, a prognoze su da će ukupan broj prevezenih putnika iz 2018. biti premašen već krajem meseca.

Uz veći broj putnika za 25% u odnosu na novembar 2018. godine, na linijama Er Srbije zabeleženo je i povećanje popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika od 9% u odnosu na isti mesec prošle godine. Time je kompanija zabeležila odličan rezultat u industriji koju karakteriše jaka i oštra konkurencija.

“Zadovoljni smo rezultatom, ali još više činjenicom da putnici odlično reaguju na našu ponudu. Pratimo dešavanja na tržištu i vodimo računa da putnici uvek dobiju dobru uslugu po povoljnim cenama. Uz nove destinacije koje smo pokrenuli letos, spremamo i nova iznenađenja, što će uveren sam biti pravi potez i nešto što će generisati još veći rast Er Srbije”, izjavio je Jirži Marek direktor za Komercijalu i strategiju Er Srbije.

Nacionalni avio-prevoznik je u tekućoj godini, uspostavljanjem direktnih letova ka čak devet novih destinacija iz Beograda i dvanaest iz Niša, zabeležio najsnažniju ekspanziju od kada posluje pod imenom Er Srbija.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments