Usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, Er Srbija je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova pogodnost dostupna svima koji kupe avio-karte do 31. marta 2021. godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i važi za putovanja do 30. juna 2021. godine.

– Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da im produžetkom akcije olakšamo putovanja i u narednom periodu. Imajuću u vidu da aktuelne okolnosti u celom svetu sve više ograničavaju mogućnosti putovanja, uvereni smo da će putnici uz ovu pogodnost imati daleko veću fleksibilnost, a samim tim će moći lakše i rasterećenije da rezervišu letove – izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Putnici mogu da zamene datum leta, bez naplate penala, neograničen broj puta i u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments