Evo kako je uhapšen manijak iz tramvaja

       

Nakon što je snimak na kom se vidi seksualno zlostavljanje tinejdžerke u tramvaju razbesneo javnost, policija je uhapsila osumnjičenog za ovaj gnusan napad.

Sinoć oko 23 časa policija je dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu, saznaje “Alo!”

Radnica pekare M. J. prijavila da je muško lice M. I. (37) ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (12) u tramvaju.

Napadnuta devojka nije jedina žrtva ovog manijaka

Redakciji Telegrafa javila se još jedna devojka i objasnila  da je i ona, kao i tinejdžerka sa snimka pretrpela torturu, ali da nije jedina, već da on to mahom radi devojkama. Ona je takođe i na društvenim mrežama napisala šta joj se desilo.

“Ovaj manijak je bio identično ovako obučen u utorak oko 10h ujutru. Uznemiravao je mene, a zatim još dve devojke u tramvaju 2 na Bulevaru. Ukoliko ga primetite, molim vas obavestite policiju!” , napisala je ova uznemiravana devojka.

Izvor: Alo/Telegraf

5
Komentari:

3 Komentara
2 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
5 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Nikola

Bar 15 godina da dobije i da znaju i svi ostali da se ne smeju igrati sa tudjim zivotima. Mora se vec jednom drzava uozbiljiti sa ovakvim bolesnicima. Bolje 15 god.zatvora nego da ga neko ubije

Miroslav

Ja bi tu stavio ILI, dakle ili da decko “prihvati” sam 15 god ILI da ga neko sledecom prilikom ubije. Ziv je samo zato sto jos nije naleteo na “budalu”.

Djozla

Ja mislim da je bolje da ga neko ubije

Miloš

Nema bureka u mardelju

Tata

Robija doživotna!!!!!!