(FOTO) LETOVANJE IZ PAKLA: Kao u filmu “Ko to tamo peva”, gazda agencije izjavio “to je što je, ko hoće, neka ide”

       

Blizu 20 putnika koji su u subotu otputovali na grčko ostrvo Lefkada pre polaska na destinaciju na prevoz je čekalo skoro četiri sata!

Nažalost, ni tu nije bio kraj njihovim mukama, jer je umesto autobusa poslat mini-bus. Kako je za Kurir ispričala putnica I. Đ., aranžman su uplatili u turističkoj agenciji “Lui travel”, a nakon višesatnog čekanja, rečeno im je da nema autobusa, te da će putovati minibusom.

Nakon skoro četiri sata čekanja, poslali su minibus, u koji nismo mogli da se spakujemo. Koferi su bili pored nas, torbe ispod nogu, u krilu, gužvali smo se, užas… Navodno nije bilo većeg autobusa – ispričala je sagovornica Kurira.
Ona je dodala da će slučaj prijaviti turističkoj inspekciji.
– Gazda je poručio: “To je što je, ko hoće, neka ide” – revoltirana je naša čitateljka.

Na telefon agencije juče se niko nije javljao, a na mejl koji smo uputili nismo dobili odgovor. Iz nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Juta rečeno nam je da još nisu dobili žalbe putnika.

Moramo da proverimo detalje i šta se zapravo desilo. U svakom slučaju, putnici nisu smeli da budu izloženi tom tretmanu, ali ne znam koje su okolnosti dovele do toga. Svakako kada se vrate sa letovanja, putnici treba da se obrate nama, pre svega da pokušamo kroz arbitražu ili neki postupak eventualno da obezbedimo nekakvu kompenzaciju za taj deo puta” – naveo je Aleksandar Seničić, direktor Jute.

Autor: Kurir.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Denzil
28/05/2019 09:27

Važno je da su imali velike buseve za botove i mitinge podrške Predsedniku, nagledali smo ih se, pa sad sa narodom koji im je uplatio letovanja mogu kako hoće, biće im oprošteno?