(VIDEO)(FOTO) SPEKTAKULARNO HAPŠENJE: Policija upala u leglo prostitucije, pogledajte hapšenje

       

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su osam osoba zbog trgovine ljudima.

U saopštenju MUP-a navodi se da su uhapšeni J.N. (44), G.N. (50), K.N. (24) i B.D. (46) zbog postojanja osnova sumnje da su od avgusta 2018. do maja 2019. godine izvršili produženo krivično delo trgovina ljudima, u periodu od septembra do novembra 2018. godine udruživanje radi vršenja krivičnih dela, kao i da su izvršili posredovanje u vršenju prostitucije.

Takođe, uhapšen je M.N. (19) koji se tereti za krivično delo trgovina ljudima.

“Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, koju je ,kako se sumnja, predvodila J.N., terete se da su koristeći teške prilike devetnaestogodišnje devojke, oštećenu doveli u zabludu da im je član porodice i potom je, zloupotrebivši njeno poverenje, vrbovali da se bavi prostitucijom”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

U drugoj akciji uhapšeni su Z.N. (42), M.R. (38) i A.S. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima na štetu dve osobe.

“Sumnja se da su oni na teritoriji Beograda tokom 2015. godine tada maloletnu devojku korišćenjem njenih teških prilika vrbovali da se bavi prostitucijom, obećavajući joj obezbeđen smeštaj, hranu, kao i droge”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija sumnja da su na isti način tokom 2018. godine vrbovali devojku (29).

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pogledajte  VIDEO NA OVOM LINKU

Autor: Kurir/nsuzivo.rs

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Drug Ilija

Sad kad rasvetle sve do kraja..odakle im droga..pa odakle tom droga..pa te na robiju od..nekih 30 godina..e to je prava vest za narod…

Novosadista

Džanijeve plocice…pa ovo je nevidženo XD

JaDetelinara

Ikone po zidovima i prostitucija ne idu zajedno