Printskrin: www.holdmerightfilm.com, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako su istakli, poznata glumica je otkrila identitet napasnika.“U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza”, rečeno je za naš portal iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, kako su mediji saznali, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Ona je u tužilaštvu do detalja ispričala šta je preživela.

Sa druge strane, glumac Lečić nije želeo da komentariše ove optužbe, s obzirom na to da ga iz tužilaštva još uvek nisu pozvali da da izjavu.

Inače, Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega 21 godinu, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva.

Nsuzivo/Nova.rs/Infomer

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Игор
22/03/2021 13:54

Зар и ти Леко, ау наопако испадоше све неки манијаци.

Rada
22/03/2021 17:20

Kada ce poceti da se govori o pedofilima,na konkretan način i to je tema,koja mnoge treba da stavi iza one strane brave…na apele Igora Jurica ,institucije sistema se oglušuju…zastooooo