HANDY RADNJE ZATVORENE PREKO NOĆI: radnicima otkazi podeljeni putem mejla

       

Sve Handy radnje u Srbiji zatvorene su preko noći i bez najave, a radnici su o prestanku radnog odnosa obavešteni putem mejlova.

Poštovani kupci, saradnici i prijatelji, posle 10 godina poslovanja u Srbiji, obaveštavamo Vas da HENDI-TEL DOO vremenom prestaje da radi. Želimo da Vam se zahvalimo na decenijskom poverenju, saradnji i podršci”, objavio je zvanično na svom sajtu poznati lanac prodavnica tehnike i mobilnih telefona.

“Računi ove kompanije su u blokadi. Radnici su za prestanak rada firme i otkaze praktično saznali putem mejla. Sve poslovnice su zatvorene u jednom danu, ništa nam nisu rekli – da li je firma bankrotirala, otišla u stečaj” – naveo je jedan od radnika za B92.

Prema njegovim rečima, ništa nije slutilo da će svi radnici preko noći ostati bez posla.

“Bilo je neko povlačenje robe, ali svi smo mislili da je reč o reorganizaciji – priča on i dodaje da se stavlja katanac na više od 200 poslovnica, a da su za to radnici saznali putem mejla. Samo je stigao mail da se sve poslovnice zatvaraju, svi su razočarani – rekao je i dodao da su plate bile redovne, da je poslovanje bilo normalno i da nisu mogli ni da naslute da ovako nesto može da se dogodi.

“Blic” je stupio u kontakt sa kompanijom Handy, gde im je rečeno da će uskoro objaviti i zvanično saopštenje.

Autor: Blic.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lale
02/06/2018 08:08

Ja sam radio u Eltimu i isto tako sam prosao, samo sto nam je ostao duzan 3 plate, a drzava kao drzava briga nju za ljude. Nadam se da cete naci brzo neki drugi posao, ali van Srbije.