Foto: putevi-srbije.rs

Na graničnom prelazu Horgoš – petlja „Subotica Jug, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje Subotica Istok, radovi na rehabilitaciji kolovoza do 30.09.2020. godine.

U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku smera Novi Sad – Subotica, gde se odvijati dvosmerno.

Na petlji Subotica Istok iz pravca Horgoša ka Novom Sadu, uključenje i isključenje sa auto-puta biće sutra zatvoreno za saobraćaj od 7 do 17 sati.

Alternativni pravac su petlje Subotica Sever i Subotica Jug.

Na naplatnoj stanici Beograd do 22. avgusta u toku su radovi na sanaciji betonskog kolovoza. Planirano je zatvaranje trake 22 na naplatnoj stanici Beograd u smeru ka Beogradu.

Na petlji Ražanj i petlji Aleksinački rudnici do 20. septembra trajaće radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na petlji Niš jug i petlji Merošina od sutra pa narednih mesec dana obavljaće se radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš – Leskovac, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na petlji Aleksinac i petlji Trupale, a u zoni petlje Aleksinac od sutra do 21. septembra izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Sremska Rača na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments