Foto: SkyscraperCity

Na autoputu Zrenjanin – Klek, od 20. avgusta biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu biće preusmeren na dvosmerni režim na pravcu Zrenjanin – Klek.

Na deonici Obrenovac – Ub od 18. do 26. avgusta izvodiće se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu.

Radovi će se izvoditi u pokretu, od 7 do 15 svakog dana, sa povremenim zatvaranjem preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice, u naseljenom mestu Bela Zemlja do 21. oktobra izvodiće se radovi na putu, od 7 do 16 časova, subotom od 7 do 15. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni putni pravac – lokalni put- Mačkat. Kod petlje Sušica u toku su radovi na sanaciji nadvožnjaka Kneževići, a saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije. Planirani rok završetka radova 21. oktobar.

Do 25. avgusta odvijaće se radovi na kolovozu od petlje Pećinci do petlje Šimanovci. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci-Pećinci, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Grdelica – Vladičin Han izvode se radovi na sanaciji dilatacije i to kod Sarajevskog mosta. U zoni radova, u dužini od oko 150 metara, za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, iz smera Grdelice prema Vladičinom Hanu, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments