Kakvo nas vreme očekuje u narednim danima?

       

U Srbiji danas vedro i sveže jutro, u dolinama i kotlinama sa maglom, a u pojedinim delovima zemlje i sa slabim prizemnim mrazem.

Tokom dana pretežno sunčano, dok se u istočnim i jugoistočnim predelima očekuje razvoj oblačnosti, a ponedge se u ovim predelima očekuje i pojava lokalnih i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura sutra od 16 do 20 stepeni.

U Novom Sadu jutro sveže do 5 stepeni, a tokom dana sunčano 20 stepeni.

U nedelju od 18 do 24 stepena, a od ponedeljaka sunčano i toplo, uz pojačanje jugoistočnog vetra, temperatura do 24 stepeni.

Krajem dana i tokom noći sa jugozapada prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak će u košavskom području duvati jak i olujni jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima i preko 100 kilometara na sat.

Maksimalna temperatura u subotu do 18 stepeni, u nedelju do 21 stepen. U ponedeljak sunčano i još toplije, uz pojačanje jugoistočnog vetra. Maksimalna temperatura do 23 stepena. U toku noći prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak će duvati jak, na udare i olujni jugoistiočni vetar.

 

Izvor: Telegraf/nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments