KAZNE ZA DEMONSTRANTE: Policija će kažnjavati sve učesnike koji budu odbili da pomere vozila

       

Kako saznaje Telegraf, učesnike demonstracija očekuje neprijatna novina. Novčano će biti sankcionisani svi koji odbiju da uklone vozila.

Policija širom Srbije, danas je upozoravala učesnike saobraćajnih blokada da je uvedena odluka o novčanom sankcionisanju, ukoliko se ogluše o zahteve policajaca da uklone vozila, kada to od njih bude zatraženo.

Telegraf navodi da moguće kazne, za prekršaj ove vrste, iznose između 20.000 i 40.000 dinara.

Kako navodi ovaj portal, skidanje tablica sa vozila učesnika nije rešenje, jer će prisutni policajci proveravati registarske nalepnice. Posebno će biti kontrolisane blokade u glavnom gradu, gde su za sada zabeležene najveće gužve.

Autor: telegraf.rs/nsuzivo.rs

13
Komentari:

5 Komentara
8 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
11 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Dejan

Tako treba

Dragan

Šta treba? Da ćutiš i trpiš nepravdu, lopovluk, nepotizam, korumpiranost, bahatost cele (i pozicije i opozicije) političke garniture?

Dragan

Poruku sam napisao na ćirilici, zašto je objavljena na latinici?! Ako postoji zabrana (diskriminacija) napišite odmah na početnoj stranici da je srpsko pismo ZABRANJENO. Ne mogu da verujem da u zemlji Srbiji moram da se žalim na ovakvu stvar. Ili obrišite moju poruku ili je postavite onako kako je napisana. Poruka ne “sadrže uvrede, pretnje drugim licima, vulgarno izražavanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju neće biti objavljeni.” Valjda.

Marko

U Srbiji postoje 2 zvanično priznata SRPSKA pisma, latinica i ćirilica još od Vuka. To što tebe piči neka kvazi patriotska groznica u koju ne znaš ni sam zašto veruješ, nije ničiji problem. Kad bi se samo par procenata ljudi, koji su istog ubedjenja kao i ti, malo obrazovali u ovoj zemlji bi bilo daleko bolje.

Dragan

Da li vidiš kako su “priznata” (na šta i ukazujem) pametni? Eto, čak sam i obrazovan. A kakav je tvoj mentalni sklop, govori i tvoje profilisanje ljudi na kvazi patriote. Da mi nisi ti pravi patriota?

Srki

Od Vuka? Preporuka gospodinu Marku – proguglaj prvo malo o Novosadskom dogovoru. Ovako, samo sebe blamiraš sa neznanjem.

Boje Vojvoda

Cuj tako treba… eh bote, botiću…

Boban

Jeste. Sutra kad budu rekli da se naguziš i da te j*bu do besvesti, a ti opet reci “tako treba”

Steva

Ne razumem zbog čega se nedozvoljava da narod ne istakne svoje nezadovoljstvo ovim putem,kada se vlast ogluśuje o svaki predlog i upozorenje naroda na nepravilnost o krađi građana i ovog naroda,śto znači ima da bude kako ja budem rekao pa makar crkli svi od red to je izgleda poruka Vođe ove jadne Države

Miroslav

Nema problema gospodo, blokiraćemo peške.

Valentina

Kako da narod iskaze svoju frustraciju? Kakva je ovo nepravda? Gde je ovde sloboda kretanja, sloboda izrazavanja svog misljenja?

dr toxic

Sjajno…pa naravno policajci imaju toliko velika primanja da njih ne dotice ovo sa cenama..Oni su sa Marsa …kao i njihov poslodavac…
Ne brine poskupljenje goriva….vec sta ce sve poskupeti posle ovoga…ali ovo je skuvan narod kme moze ko sta hoce pa i da mu poskupljenje goriva podmece kao patriotizam…

Komsija

Dotiče ih, i to veoma. Samo im je draže da zadrže posao kojim će kako-tako zaraditi za to gorivo.