Kiša, susnežica, sneg i vetar, ali ne zadugo, evo kada se očekuje promena vremena

       

U Srbiji danas oblačno sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuju susnežica i ledena kiša.

Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca, dok će u košavskom području jugoistočni vetar biti jak, na jugu Banata i u Podunavlju sa olujnim udarima.

Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura od 1 do 8 stepeni, maksimalna dnevna od 4 stepena na severu do 12 stepeni na jugu Srbije, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini temperatura biri od 0 do 3 stepena.

NAREDNIH DANA PRESTAJU PADAVINE, TOPLIJE ZA VIKEND

Sutra oblačno sa slabom kišom, u planinskim predelima i na istoku Srbije sa susnežicom i slabim smegom. Krajem dana prestanak padavina.

Maksimalna temperatura od 5 do 9 stepeni, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 0 do 3 stepena. U petak smanjenje oblačnosti, a u subotu u većini predela i sa sunčanim intervalima. U nedelju novo naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura u petak do 10 stepeni, u subotu od 8 do 14, a u nedelju i do 15 stepeni, jedino će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti hladnije.

Izvor: Telegraf/RHMZ

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments