KUM popio četiri litre rakije, pa pretukao domaćine

       

Кrsna slava Sveti Jovan presela je domaćinu Đ. J. (56) i njegovom sinu D. J. (26), koje je, posle četiri litre popijenog alkohola, kako se sumnja, pretukao kum M. M. (26), a potom navodno nasrnuo fizički i na policajce koji su došli da ga hapse.

M. M. je došao kod kumova Jakovo u nedelju u popodnevnim satima na slavu i ručak. Кumovi su se neko vreme lepo slagali, ali, prema nezvaničnim informacijama, nakon popijene četiri litre rakije, došlo je do svađe, a onda i do tuče. M. M. se sumnjiči da je najpre pretukao starog kuma i domaćina, a onda i njegovog sina D. J, koji se od batina navodno onesvestio.

O incidentu je odmah obaveštena policija, čiji su službenici iz PS Surčin, došli u Jakovo na intervenciju. Međutim, M. M. se nije smirivao, opirao se hapšenju i čak je navodno i fizički nasrnuo na policajce. Jednog od njih, kako se sumnja, udario je u stomak i u glavu, a drugog u predelu šake.

Ipak je nekako savladan i smešten u policijsko vozilo. Međutim, i dalje se opirao, a prilikom dovođenja do policijske stanice oštetio je i unutrašnjost službenog policijskog vozila. Na kraju je, ipak, savladan i određeno mu je policijsko zadržavanje.

U ponedeljak – uveliko otrežnjen – izneo odbranu pred nadležnim tužilaštvom. Tvrdi da se “baš ničega ne seća” i da “nije vičan piću”, ali da je bio “mnogo pijan”. Кako je ispričao, navodno, učinilo mu se jednog trenutka da će domaćini napasti nekog gosta na slavi, pa je hteo da ga – brani. Tvrdi da mu je žao zbog svega što se dogodilo, a naročito kumova, koje kako kaže, mnogo voli i poštuje.

M. M. je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, jer nikada ranije nije osuđivan, niti slovi za incidentnog mladića. Na teret mu se stavlja napad na policajce, nanošenje teških telesnih povreda i oštećenje tuđih stvari, zbog čega bi, mogao da “zaradi” i robiju.

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani oštećeni domaćini, svedoci sa slave, a naloženo je i veštačenje osumnjičenog.

Izvor: Novosti

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aca
22/01/2019 13:36

Sigurno su ga provocirali

All Bundy
22/01/2019 17:15

E to je prava slava…:)

nana
22/01/2019 18:51

A od kuma….medved

Naissumizam
22/01/2019 19:42

Nisu hteli da otvore i 5 flašu,,i to su mi neki kumovi!