Er Srbija je dodala nove mogućnosti u okviru svoje mobilne aplikacije pa je korisnicima sada na raspolaganju i opcija kupovine karata kao na sajtu, saopštila je danas ta kompanija.

Aplikacija je od danas dostupna i na svim mobilnim uređajima sa iOS operativnim sistemom.

U saopštenju se navodi da je aplikaciju Er Srbije do sada preuzelo gotovo 7.000 korisnika.

Više od dve trećine poseta veb sajtu nacionalne avio-kompanije realizuje se putem mobilnih uređaja, od kojih gotovo polovinu predstavljaju epl uređaji. Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek rekao je da od samog početka razvijanja aplikacije primenjuju pristup postepenog dodavanja funkcionalnosti u skladu sa povratnim informacijama koje dobijaju od korisnika.

“Putnici nas sada putem aplikacije mogu obavestiti o bilo kakvom problemu u trenutku kada se desi, a takođe nam mogu slati i predloge za unapređenja i nove funkcionalnosti, što nam je veoma važno jer njihove potrebe predstavljaju naš prioritet“, rekao Marek.

Uz novu mogućnost kupovine karata, pretragu letova i informacije o cenama, putnici će u kasnijim fazama razvoja aplikaciju moći da koriste i za kupovinu dodatnih usluga, servisne informacije o statusu leta, promotivne akcije i niz drugih pogodnosti.

Izvor: FoNet

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments