FoNet

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović došao je na današnji sastanak potpredsednice Vlade Srbije i ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović bez saradnika, njenu molbu da u tom slučaju napusti sastanak je odbio da uvaži, pa ga je obezbeđenje, na poziv ministarke, udaljilo sa skupa, saznaje Blic.

Mihajlovićeva je najavila sastanak, šta i koje podatke očekuje da dobije od rukovodioca i kako bi saradnja trebalo da izgleda. Bajatović se očigledno sa tim nije baš saglasio. Svi su pozvani da dođu obavezno sa po jednim najbližim saradnikom, ali to sa Bajatovićem nije bio slučaj. Na sastanku je došlo do varnica oko toga, neko bi rekao da se drsko ponašao, neko da je to deo Bajatovićog imidža, ali na kraju ga je ministarka zamolila da napusti sastanak. On je rekao ” e baš neću”, pozvano je obezbeđenje i izašao je – kaže izvor Blica.

Tražili smo da dođete sa saradnicima i nismo to učinili bezveze. Nemate nijednog saradnika, pitala ga je Mihajlovićeva, prema video snimku do kojeg je Tanjug došao.

Bajatović je rekao da su mu saradnici ili na putu ili su bolesni ili imaju druge obaveze” i dodao:

Šta oni mogu da znaju što ja ne znam? Ili imaju koronu ili druge obaveze, ja sam tu. Osećam se kao da sam u ministarstvu vojnom“- rekao je Bajatović.

Izvor Blica dodaje i da je situacija bila neprijatna, i da će očigledno svima trebati vremena da se naviknu na promene.

Direktori smatraju da imaju pravo na samostalnost u odlukama, a ministar da ima pravo da zna kakve poslovne poteze povlače i stanje u finansijama. Ono što je važno, bez dogovora nema dobrih rezultata – kaže izvor Blica.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bojan
31/10/2020 21:05

Covek je na pitanje gde su mu saradnici lepo objasnio da su ili spreceni ili imaju Koronu. Sta je trebalo da povede bilo koga cisto radi reda? Ne znam zasto mediji stalno zele da od ovog coveka naprave nekog bahatog direktora, kada on to zapravo nije. Ko god ga poznaje zna da je pre svega dobar covek, uspesan, spreman da saslusa, pomogne!

duda
01/11/2020 18:46

Dosta je Bajateviceve vladavine i lopovluka.