Foto: pancevac-online.rs

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac iz Pančeva, upucan je juče sa pet hitaca ispred kafića “Kefalica” u tom mestu. Jovanović se nalazi na intezivnoj nezi i pod stalnim nadzorom lekara.

Prema rečima svedoka, Vladimir Jovanović je, oko 7:30 ostavio svoje dete u vrtiću. U povratku ka svom Mercedesu, put mu je preprečilo vozilo iz kog je izašao neidentifikovani napadač, koji je u Maradoninom pravcu ispalio veliki broj metaka. Ranjen, Jovanović je pao na zemlju i sakrio se iza obližnjeg automobila.

Foto: M. Petrović / RAS Srbija

Kako nezvanično saznaje Blic, Vladimir Jovanović Maradona ranije je privođen zbog tuče i ugrožavanja bezbednosti. Prema rečima meštana Pančeva, ovaj MMA borac davao je novac na kamatu, što budi sumnju da je ranjen zbog novčanog duga.

Jovanović je nedavno otvorio i menjačnicu. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Blic, poslednjih godinu dana ovaj Pančevac se primirio i posvetio se sportu.

Foto: Printscreen

Vladimir Jovanović Maradona, rođen je u Pančevu 1989. godine. Sa 7 godina Jovanović je postao član Fk “Borac”, a sa 17 godina Maradona je počeo da se bavi ultimet fajtom. Poslednju borbu imao je 7. aprila. Ranjeni borac, član je čuvenog kluba Car Dušan Silni.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments