Predsednik Srbijr Aleksandar Vučić izjavio je da će oba kraka Koridora 10, istočni i južni, biti završeni tokom naredne godine.

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, radove na izgradnji auto-puta na južnom kraku Koridora 10, kroz Grdeličku klisuru.

Na deonici kroz Grdeličku klisuru dužine oko 26 kilometara do sada je završeno 92 odsto radova, a čitava deonica biće otvorena odjednom, rekao je Vučić i zahvalio radnicima što rade i u otežanim vremenskim uslovima, na deonici koja je opasna i zahtevna za izgradnju.

Mihajlovićeva i Vučić su deonicu Caričina Dolina-Tunel Manajle prošli autobusom, zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predstavnicima medija, a obilasku su prisustvovali i direktor Kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravka Negre i vršilac dužnosti direktora „Koridora Srbije“ Zoran Babić, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Foto: srbija.gov.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments