Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVOSAĐANI NE MISLE DA OSTANU KOD KUĆE ZA USKRS I 1. MAJ Aranžmani se “bukiraju” mesecima unapred, a zbog ogromnog interesovanja, otvorena nova mesta za polaske – evo i gde

Foto: elements.envato.com

Približavaju nam se uskršnji praznici, a nisu daleko ni prvomajski. Praksa putovanja tokom praznika sve je češća, a istražili smo gde su Novosađani ove godine odlučili da otputuju i provedu praznike u miru sa porodicom.

-Kada su u pitanju 1. maj i Uskrs, uglavnom su destinacije slične i dobro poznate svima. Naši putnici se uglavnom odlučuju za putovanje u Italiju, zbog nešto lepšeg vremena nego kod nas. Tu svakako prednjači Toskana, koja je zanimljiva našim turistima kao i Milano u koji se sve češće putuje. Prag je i dalje aktuelan u svim delovima godine- rekli su za NS Uživo iz Modena Travel i dodali:

Foto: Pexels

-Što se destinacija tiče u ponudi imamo Italiju: Rim, Firencu, Severnu Italiju, Milano, Toskanu, Istanbul, Prag, Beč. Možda i najaktuelnija destinacija ove godine je Lisabon, u koji odlazi sve veći broj naših turista. Aranžmani za posetu evropskim metropolama se uglavnom rade na 2 ili 3 noćenja. Prvenstveno zbog slobodnih dana i praznika, a onda i zbog cene, koja je povoljnija.

Panteon; foto: elements.envato.com

-Zbog ogromnog interesovanja mi smo otvorili nova mesta za polaske za 1. maj i Uskrs. Izuzetno je veliko interesovanje naših sugrađana za putovanja, za vreme praznika. Cene aranžmana kreću se od 99 evra za dve noći u Severnoj Italiji recimo, a sad kako je broj noćenja veći, veća je i cena. U principu, cene su izuzetno povoljne pa je to razlog zašto putnici mesecima unapred rezervišu svoja putovanja- poručuju iz agencije.

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti