Darko P. (34) iz Ćuprije koji je juče teško povređen u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Niš, rano jutros podlegao je povredama u Kliničkom centru “Niš”, saznaje “Blic”.

Nesrećni muškarac osma je žrtva dva jeziva lančana sudara koja su se dogodila u isto vreme, na istom mestu, samo u različitim smerovima.

Povređeni Darko P. u udesu je zadobio prelom karlice i kičme, zbog čega je hitno prebačen u KC “Niš”, gde su juče rekli da je van životne opasnosti. Međutim, situacija se tokom noći promenila, i on je oko 8 sati jutros preminuo u bolnici.

U lančanim udesima juče na auto-putu poginuli su Marija Čajetinac (33) iz Beograda, Pretik Jan (35) iz Vojvodine, Burin D. (37) iz Makedonije, Ljudmil R. (37) iz Makedonije, Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu, Mile Vidanović, njen suprug, advokat i Predrag Antonijević (31), vozač kamiona.

Do stravičnih udesa došlo je oko 7.20 sati juče ujutro kada je jedan kamion naglo zakočio nakon što je upao u gustu maglu na auto-putu, a samo par sekundi nakon toga u njega su počela da se zakucavaju vozila.

U udesima je povređeno više od 35 ljudi, a oštećeno više od 40 vozila.

 

Izvor: Srbija Danas/Blic

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments