Foto: PerSu / Promo

PerSu marketi otvorili su svoj prvi prodajni objekat u Beogradu. Smešten u Lominoj 4, market se nalazi u veoma frekventnom delu grada – u neposrednoj blizini čuvene pijace Zeleni venac, važne okretnice gradskih linija i glavne autobuske stanice.

PerSu market u Lominoj postao je deo užurbane atmosfere i biće pravi izbor za sve one koji, u pokretu, treba da obave neophodnu kupovinu ili da kupe za sebe nešto što će ih osvežiti u obavljanju dnevnih aktivnosti.

Beogradski market prostire se na čak 193 kvadratnih metara, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih.

– Radujemo se dolasku u Beograd. Ovo je veliki korak za PerSu markete. Naše beogradske kolege su kao i svi naši zaposleni, divni, nasmejani, ljubazni i iz srca su poželeli dobrodošlicu svim našim novim potrošačima – poručuju iz PerSu marketa.

Na dan otvaranja nove komšije sačekalo je puno iznenađenja. Sve trudnice i mališane koji su posetili objekat čekala je sveža voćka, a svaki pedeseti kupac bio je oslobođen plaćanja svog računa te je cela njegova kupovina biti gratis, što je svakako bilo posebno iznenađenje. Potrošači su imali prilike da dobiju i popularne “greb-greb” kartice iza kojih su se krili dodatni pokloni. Uz čak 100 poklon paketa i 100 poklon cegera, kao i super akciju za 18 top proizvoda, prvi radni dan u PerSu objektu protekao je u znaku radosti i veselja, zbližavanja i upoznavanja.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments