Otvoreno glasanje za izbor najbolje kompanije u akciji “Prijatelj porodice”

       

Građani Srbije od danas mogu da glasaju za izbor najbolje kompanije u akciji “Prijatelj porodice” koju zajednički organizuju Privredna komora Srbije i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

Svaki građanin svojim glasom na zvaničnom sajtu akcije www.prijateljporodice.rs može direktno da utiče na odabir pobednika, koji će poneti prestižnu titulu najboljeg preduzeća u oblasti porodično-prijateljskog okruženja sa najboljim konkretnim primerima u praksi, saopšteno je iz PKS.

Glasanje će trajati do 7. decembra, a biraju se najbolje od 24 firme u tri kategorije: mala i srednja preduzeća, velike kompanije i javna preduzeća/ kompanije u kojima je većinski vlasnik država.

Za nagradu “Prijatelj porodice”, titulu kompanije koja svojom poslovnom politikom pomaže razvoj porodice kroz usklađivanje rada i roditeljstva, i time celokupan demografski razvoj u Srbiji, prijavilo se 11 MSP, 10 velikih kompanija, a u kategoriji javnih/većinski državnih preduzeća tri firme.

U svakoj kategoriji glasači mogu da odaberu jednu kompaniju, a za uspešan glas potrebna je samo kratka registracija na sajtu.

Proglašenje pobednika i dodela priznanja biće krajem decembra 2018. godine.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments