Policija je u Beogradu uhapsila četvoricu muškaraca za koje se sumnja da su pripadnici bande “Pink Panter”, a oni se terete da su u Nemačkoj opljačkali luksuznu prodavnicu satova “Brege”.

Kako se navodi oni su opljačkali luksuznu prodavnicu satova “Brege” i iz nje odneli robu vrednu tri miliona evra.

Policija je uhapsila S. Š. (51), N. B. (52), A. J. (51) iz Beograda, kao i vođi bande N. S. (47) iz Valjeva, zbog sumnje da su ukrali 41 dragoceni sat.

Skupoceni satovi i nakit kradeni su širom Evrope i prodavani zlatarima čije su mušterije bile mnoge poznate ličnosti. Gotovo cela srpska estrada, sportisti, starlete, pa čak i pojedini političari, bili su njihove redovne mušterije.

Izveli su spektakularnu pljačku. Sumnja se da su S. Š. i A. J. sa još jednim muškarcem, za kojim se traga, automobilom Opel Vektra uleteli u tržni centar u ulici Kenigsale i polupali izlog. Iskoristivši haos koji je nastao, pokupili su satove i narukvice iz vitrina i pobegli, kaže izvor i dodaje da se Beograđanin N. S. sumnjiči kao organizator pljačke.

– N. S. je uhapšen kada je sedam ručnih satova, vrednih 352.440 evra, predao radi dalje prodaje N. B., S. Š. i A. J. Uhapšeni su blizu stana u kome živi N. S. – saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal Srbije. Kako saznaje “Kurir”, jedan “Brege” sat bio je i na ruci organizatora pljačke N. S., dok su ostali bili u njegovom stanu u centru Beograda.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny Walker Ns
24/12/2020 17:56

Pink Panter treba da prodaje autorska prava