Foto: Ilustracija

Pojačan saobraćaj i uobičajeno veći broj vozila karakterističan je za prvi radni dan u nedelji, što može doneti usporenu vožnju na prilazima većim gradovima, a posebno Beogradu.

Posebna pažnja neophodna je na putnim pravcima na kojima se izvode radovi, i gde je, u zavisnosti od protoka vozila, saobraćaj u pojedinim delovima dana usporen, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a nema dužih zadržavanja ni na graničnim prelazima.

Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Na auto-putu E-80 izmenjen je režim saobraćaja u tunelima “Progon” i “Pržojna Padina” zbog radova na opremi ITS -a.

Za saobraćaj je zatvorena leva cev u tunelima, GP Gradina – Niš, saobraćaj se odvija dvosmerno, u desnim cevima tunela, u smeru Niš – GP Gradina.

Planirani rok završetka radova je 10.10.2020.godine.

Na auto-putu E-70, Kuzmin – Sremska Mitrovica, u smeru ka Beogradu, do 11. septembra, od 7 do 17 časova, radi se na obeležavanju kolovoza.

Radovi se izvode u pokretu, naizmenično u sve tri saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, izmenjen je režim saobraćaja u zoni tunela Sopot, gde je zatvorena desna tunelska cev, u smeru Niš-Pirot, a saobraćaj se odvija dvosmerno između službenih prolaza na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi, u smeru Pirot – Niš.

Na putu Praskovče – Deligrad, nakon obustave saobraćaja zbog radova na izradi habajućeg sloja u okviru urgentnog održavanja, nastavlja sa izvođenjem radova uz naizmenično propuštanje vozila do 14. septembra, u periodu od 7 do 17 časova.

Na putu Kruševac – Veliki Jastrebac, do 15. septembra produžava se izvođenje radova na redovnom održavanju, radovi se izvode pod saobraćajem.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments